Palvelut

Palveluihini kuuluvat niin fysioterapeutin vastaanotto Mehiläisen tiloissa pääkaupunkiseudulla kuin luennot ja koulutukset ja verkkovalmennuksetkin. Koulutuksista ja luennoista voit lukea tarkemmin täältä. Verkossa tapahtuvat valmennukset ja koulutukset pystyt joko hankkimaan suoraan OmaKuntoutus.fi -sivustolta tai ottamalla minuun yhteyttä (tästä). Jos haluat saapua vastaanotolle ajanvaraus onnistuu helpoiten netin välityksellä (linkki ajanvaraukseen). Lisäksi, mikäli sinua kiinnostaa tietää, mitä fysioterapeutin vastaanotto pitää sisällään ja mitä fysioterapiakäynnillä tapahtuu, olen kirjoittanut siitä pienen infon sivuilleni (löydät sen täältä).

Lisäksi isännöin ammattilaisille ja kuntoutukseen perehtyneemmälle yleisölle suunnattua Jännettävä-podcastia, joka löytyy eri aluilta helposti kuunneltavana (esim. täältä).

Fysioterapeutin vastaanotto

Mehiläinen Leppävaara

Mehiläinen Myyrmäki

Mehiläinen Tikkurila

Koulutukset ja luennot

Pidän sekä pidempiä koulutuksia että lyhyempiä luentoja, jotka voidaan räätälöidä tarpeisiinne sopiviksi osaamiseni mukaan.

Lue lisää klikkaamalla alta.

Jännettävä-podcast

Jännettävä-podcast on OmaKuntoutus.fi projektista lähtenyt, mutta sittemmin laajemmaksi levittäytynyt podcast, joka käsittelee fysioterapiaan liittyviä aihepiirejä lähinnä ammattilaisille. Jaksoissa yleensä on yksi tietty aihe, johon houkuteltu mukaan raudanluja ammattilainen vieraaksi kertomaan aiheesta oman erikoisosaamiseensa pohjalta.

OmaKuntoutus.fi

OmaKuntoutus.fi on verkkovalmennus ja -koulutus alusta, omanlaisensa fysioterapiamaailman start-up. Saatavilla kenelle tahansa verkkovalmennusohjelmia tiettyihin vaivoihin. Ajatuksena palvelussa on mahdollistaa sinulle oma kuntoutuksesi milloin ja missä vain. Lisäksi sivuilta löytyy ammattilaisille suunnattuja verkkokoulutuksia ja -luentoja.